ICT Business Partners neemt Spyder IT over

 Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat ICT Business Partners, na een intensief traject van afstemming en overleg, een overeenkomst heeft bereikt met Spyder IT over de overname van Spyder IT. De grote synergie tussen beide bedrijven creëert kansen die wij optimaal zullen benutten.

Spyder IT blijft zijn bedrijfsactiviteiten voortzetten.
Beide bedrijven delen hun specialisatie, de ambitie om te groeien, de leidende rol van innovatie. De bundeling van krachten die door de verkoop van Spyder IT aan ICT Business Partners ontstaat, biedt onmiskenbaar voordelen voor onze marktpotentie in het algemeen en voor u in het bijzonder.

Het vormgeven en optimaliseren van de samenwerking tussen de twee bedrijven is een zorgvuldig proces waar wij ruim de tijd voor nemen. De overname biedt u, als gewaardeerde relatie, veel voordelen door de samenvoeging van de specialisaties van onze beide bedrijven.

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overname dan kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of via .Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op

Geinteresseerd in een prijsopgave?

Vraag een offerte aan